Filipović u obilasku zagrebačke Brezovice: Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić

Kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za gradonačelnika Grada Zagreba, Davor Filipović je sa suradnicima, u subotu, 24. travnja 2021., obišao gradsku četvrt Brezovica i sa sugrađanima razgovarao o problemima gradske četvrti.

“Jasno smo rekli ‘NE’ kompostani u Brezovici iako je BM 365 prijetio razvrgavanjem programske suradnje u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, čak i na nacionalnoj razini. A najžešći pritisak radila je upravo Jelena Pavičić Vukičević!“, istaknuo je Davor Filipović u toj gradskoj četvrti, koju je obišao zajedno s Mislavom Hermanom, predsjednikom Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

“Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić, a u Kupinečkom Kraljevcu školu! Uz pomoć sredstava Europske Unije obnovit će se i crkva koja je stradala u strašnom zagrebačkom potresu”, dodao je Filipović.

Mislav Herman je izdvojio da dijelovi ove četvrti još nemaju ni kanalizaciju ni pitku vodu, da nisu spojeni na vodovodnu mrežu: “Nedopustivo je da u 21. stoljeću dio naših sugrađana živi u ovako nedostojnim uvjetima! U sinergiji s Vladom Republika Hrvatske riješit ćemo probleme koji svakodnevno muče stanovnike Brezovice, to je jedna od ključnih točaka našeg programa”.



Vladimir Iviček, predsjednik HDZ Brezovica, zahvalio je vodstvu HDZ-a Grada Zagreba: “Da nije bilo vas u Gradskoj skupštini, da nije bilo nas zajedno i naše iskrene višerazinske suradnje, ovdje bismo već imali kompostanu. Taj uspjeh nam je dodatni motiv, Brezovica obećava – pobjedu”!

Nakon Brezovice, kandidat Filipović je s timom obišao još i utrinsku tržnicu, prošetao špicom i obišao štandove na Cvjetnom trgu i trgu bana Josipa Jelačića kao i u Tkalči, na kojima se prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu. Ugodni i korisni razgovori sa sugrađanima, izrazi podrške i pozdravi kao i riječi ohrabrenja upućene su Davoru Filipoviću i prvom čovjeku Zagrebačkog HDZ-a Mislavu Hermanu koji imaju rješenja za probleme koji muče Zagrepčane.

Komentari