Fatalna Ognjena tvrdi: Imala sam aferu s Borisom Rogoznicom. Godinama smo se viđali

Instagram

Boris Rogoznica je nakon kraja braka s Doris Pinčić tvrdio kako razlog razvoda nije preljub s ičije strane. No , tome je možda kumovala i njegova nevjera. Zagrebačka glazbenica Alex Ognjena tvrdi kako je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom.

“Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer još tad nije imao toliko gaža koliko ih ima danas. Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među namaa”, kazala je Alex Ognjena za 24 sata i dodala kako su se u to vrijeme često počeli nalaziti na raznim događajima.

“Nedugo nakon što smo se upoznali počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je još tad živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tad mi je priznao da je oženjen”, dodala je Alex Ognjena, koja se s Rogoznicom dopisivala svakodnevno pune tri godine.

Navodno joj je kazao kako ima problema u braku, a onda i da je to izgladio. Našlo se tu i eksplicitnih poruka, ali i golih fotografija i snimki.



Naša afera bila je nabijena strašću, no ja sam se povukla iz toga jer sam shvatila da mu treba vremena da riješi odnose koji su bili puno dublji i kompliciraniji od našega. Da se ne lažemo, seksualna privlačnost među nama bila je vrlo snažna. I to dugo. Njega su privlačili, vjerojatno, moj slobodan duh i znatiželja. Opuštena sam i volim eksperimentirati. Kad nam se odnos već ‘razvodnio’, Boris mi se uporno javljao, tvrdi Alex Ognjena, za 24 sata.

Komentari