Evo što Ostojić kaže na Plenkovićeve prozivke o izlasku iz samoizolacije

Goran Mehkek/Cropix

Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a i prvi na listi Restart koalicije u II. jedinici, izašao je iz samoizolacije jer je, kaže za Jutarnji list, napravio treći test na koronavirus koji je bio negativan.

Ostojić je u utorak sudjelovao i na sučeljavanju na jednom radiju na koje je došao s maskom. Kaže da mu je izolaciju predložio liječnik obiteljske medicine, jer nije mogao dobiti epidemiologe, da mu je sugerirao nakon trećeg testa da izađe, te da je na Rebru otvorio godišnji, a ne bolovanje, kako ne bi oštetio poslodavca.

“Tri testa su negativna, budući da su i svi testovi kontakata i obitelji Adriana Friganovića negativni, liječnik mi je sugerirao da mogu izaći iz izolacije. Liječnik obiteljske medicine dao mi je uputnicu za dnevnu bolnicu gdje sam obavio uobičajene laboratorijske pretrage i test na Covid-19 budući da nisam mogao dobiti epidemiologe u petak i tada mi je sugerirao da odem u izolaciju dok se ne naprave testovi”, rekao je Ostojić za Jutarnji list.

Iz Restart koalicije su u utorak potvrdili da će Ostojić u srijedu doći kao zamjena za Davora Bernardića na televizijsko sučeljavanja koje organizira HRT.



Komentari