EVO GA OPET Bandić s mladom kolegicom uhvaćen i u zlatarnici

pixsell/net.hr/

Tek dva i pol mjeseca nakon što je snimljen u društvu gradske zastupnice Natalije Price u trgovini s bundama u centru Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić uhvaćen je u sličnoj situaciji.

Naime, portal Net.hr objavio je fotografiju Bandića, ponovno u društvu Natalije Price, snimljenu u jednoj, kako pišu, “elitnoj zlatarnici u najužem centru Zagreba”.

Kada su u prosincu mediji objavili fotografije iz zagrebačke krznarije, Bandićeva suradnica je osporila medijske interpretacije o razgledavanju bundi i ustvrdila da su taj dan ona i gradonačelnik zapravo obilazili zagrebačke obrtnike da vide kako se nose s problemima u vrijeme pandemije.

Zasad bez odgovora

“Taj dan kad smo posjetili neke od zagrebačkih obrtnika kako bismo iz prve ruke vidjeli s kojim se problemima susreću u ova krizna vremena (…). Nije prvi put da obilazimo obrtnike, ali, eto, neki se dobronamjernik tamo zatekao i napravio te fotografije. Sve ostalo bile su pjesničke slobode i zlonamjerne podvale”, rekla je, među ostalim, u prosincu za Jutarnji list.



Ponukana time, novinarka Net.hr-a Đurđica Klancir je oko fotografija iz zlatarnice uputila upit gradonačelniku kako bi pojasnio zašto su on i suradnica bili u zlatarnici te jesu li tamo bili privatno ili službeno. No, zasad odgovor nije stigao, javlja Net.hr.

Komentari