U ITALIJI POTVRĐENA DRUGA SMRT OD KORONE Broj zaraženih smrtonosnim virusom rapidno raste

Koronavirus odnio je dvije žrtve u Italiji. Preminuo je 78-godišnji muškarac koji se u bolnici nalazio već deset dana zbog bolesti nepovezane sa smrtonosnim virusom. Druga žrtva je žena, prenose 24 sata.

Prva žrtva koronavirusa u Italiji u bolnici je boravila deset dana zbog bolesti nepovezane sa smrtonosnim virusom.

Druga žrtva je žena. Broj zaraženih u Italiji narastao je s jutrošnjih 20 na 29. Svi su stanovnici regija Lombardije i Veneta, pišu 24 sata.

PANIKA U SUSJEDSTVU U Italiji u jednom danu potvrđeno 17 slučajeva zaraze, zatvorene škole, trgovine, kafići…



Talijanski premijer Giuseppe Conte rekao je kako su svi ljudi koji su došli u kontakt sa zaraženima stavljeni u karantenu. Ministar zdravstva Roberto Speranza rekao je kako je to najučinkovitiji način da se obuzda širenje virusa.

Gradonačelnik tog mjesta od 15.000 stanovnika Franceso Passerini naredio je hitno zatvaranje škola, mjesnih ureda, dućana, barova, diskoteka, dvorana, na 48 sati do pet dana.

Odluka je donesena, rekao je gradonačelnik, jer je otkriće o zarazi “stvorilo alarmantnu situaciju na teritoriju općine”.

S kruzera se vratio prvi od šestero Hrvata

Šestero Hrvata bilo je zatočeno na kruzeru Diamond Princess u japanskoj luci Yokohami, a danas se prvi, i to preko Ljubljane, vratio u Hrvatsku. Smješten je u karantenu u klinici Fran Mihaljević.

Prvi od šestoro Hrvata s ukletog korona-kruzera vratio se u domovinu

Komentari