Eni Ercegovac izmišljeno radno mjesto u Gradskoj plinari sa plaćom od 15 000 kuna bruto

facebook

Sredinom siječnja zaposlenica plinare dvadesetpetogodišnja Ena Ercegovac postala je voditeljica Službe za nabavu, analitiku, marketing i izvještavanje. Navedeno radno mjesto uopće nije postojalo u Plinari do prosinca prošle godine. Inače Voditelji službe su funkcije koje se nalaze u hijerarhiji odmah ispod članova Uprave tvrtke. Te je za to radno je bilo potrebno imati minimalno pet godina iskustva, no danas je to skraćeno na tri godine.

Direktor koji se protivio takvoj sistematizaciji radnih mjesta je odletio iz Plinare i to je otvorilo put promaknuću mlade HDZ-ovke. Na novom radnom mjestu Ercegovac će primati plaću od 15 000 kuna bruto + dodaci.

Ena Ercegovac, od 2017. godine bliska suradnica tadašnjeg predsjednika zagrebačkog HDZ-a Andrije Mikulića, a danas glavnog državnog inspektora, imala je u svojim ranim dvadesetima munjeviti napredak u karijere gdje je u nepune dvije godine od mlade referentice postala Voditeljica u Gradskoj plinari – Opskrbi.

Plinara se pravda kako promjenama u sistematizaciji radnih mjesta, te smanjivanjem potrebnih godina iskustva, žele privući visokoobrazovane mlade stručnjake na liderske pozicije u tvrtki kako bi zadržali lidersku poziciju na tržištu, više pročitajte u 24sata.



Komentari