Emotivan trenutak: Prosidba na poljudskim tribinama (FOTO)

Nakon gotovo mjesec dana vratio se nogomet na Poljud jer od utakmice s Lokomotivom odigrane krajem rujna nije bilo dvoboja na poljudskom stadionu. Skupilo se nekoliko tisuća gledatelja, bilo bi ih sigurno i više da su rezultati bolji jer odavno smo konstatirali da je rezultat generator posjete na Poljudu, prenosi Jutarnji.hr.

Ali, posebna je bila utakmica s Goricom, posebna je svaka na Poljudu čim je prazan sjever, a bilo je već dovoljno takvih utakmica. Rekli bismo i previše. Međutim, prazan sjever nije značio da oni najžešći nisu došli na utakmicu. Dapače, možda su se čak i u većem broju pozicionirali po sredini istočne tribine sa svojim prepoznatljivim transparentom “Sloboda navijačima”.

Zbog kazne disciplinskog suca Prve HNL Alana Klakočera, koji je uslijed akumuliranog broja prekršaja kaznio Poljud zatvaranjem sjevera, napunio se istok. Spojili su se na istoj tribini nekadašnji torcidaši, navijači koji su još na Starom placu pružali podršku Bijelima, zajedno s mladom generacijom navijača Bijelih. Bubnjevi i grlato navijanje odzvanjali su ovog puta istokom Poljuda.

A dok se istok polako punio, službeni je spiker pročitao imena igrača. Najveći pljesak Livaji, snažna podrška i mladom Ljubičiću nakon promašaja u Šibeniku, a Gustafsson je dobio zanemariv pojedinačni zvižduk.



Možda i najzanimljiviji događaj dogodio se na poluvremenu utakmice, a to je bila prosidba na poljudskim tribinama. Marin Radica kleknuo je i zaprosio Scarlett Čudinu, a gledatelji su prosudbu uživo pratili na ekranu, na poljudskom semaforu. Jasno, Scarlett je oduševljeno pristala i završila u Marinovom zagrljaju.

Komentari