DRAMA NA NERETVI Ljuti suprug smjestio ženinu ljubavniku: Poslao mu zavodljiv SMS, a dočekao ga s pištoljem

U dolini Neretve bilo je prilično dramatično. Suprug koji je imao oko 50 godina je dulje vrijeme sumnjao u vjernost nekoliko godina mlađe supruge. Pretpostavljao je tko je potencijalni ljubavnik njegove partnerice, no htio je to pomnije ispitati.

Koristio telefon svoje supruge

Sa ženinog mobitela poslao je SMS čovjeku na kojeg je sumnjao, vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mjesta, a u poruci mu je obećao večer punu seksa, piše 24sata. Vlasnik kafića koji je i sam obiteljski čovjek, potom je došao do kuće u kojoj su živjeli supružnici.

Supruga i vlasnik kafića navodno su bili u vezi prije dvadesetak godina, što je i pokrenulo surpugovu sumnju. Kad je stigao, dočekao ga je 50-godišnjak naoružan pištoljem.

“Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!”, povikao je suprug.

Ljutiti suprug vlasnika kafića natjerao je da popije prozirnu tekućinu. Kazao mu je da je u pitanju bio cidokor. Vlasnik kafića potom se onesvijestio, a 50-godišnjak ga je onesvještenog izbavio na ulicu.

Kriminalističko istraživanje u tijeku 

Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov. Ni tu iznevjerni suprug nije stao, svoj rivalu je izbušio gume na auto.

50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz mjeru opreza, ne smije se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića. Iz dubrovačke policije kazali su “kako je u cijelom slučaju kriminalističko istraživanje u tijeku”.

Komentari