Drago Prgomet o mogućem povlačenju iz politike

screenshot

Predsjednik Skupštine grada Zagreba Drago Prgomet gostovao je na Z1 televiziji, gdje je između ostalog govorio i o njegovom mogućem povlačenju iz politike.

“Nakon što se dugo nije pojavljivao pred kamerama, HDZ-ov predsjednik Skupštine Drago Prgomet gostovao je u ZIP-u na Z1 televiziji. Govorio je o odnosu s gradonačelnikom Bandićem, predstojećim parlamentarnim izborima, ali i svom mogućem povlačenju iz politike. Tema razgovora bila je i velika međunarodna konferencija o karcinomu vrata i glave koju je u srijedu vodio upravo Prgomet”, stoji u objavi Z1 televizije.

Drago Prgomet u ZIP-u na Z1 televiziji



DRAGO PRGOMET U ZIP-u O IZBORIMA, ODNOSU S BANDIĆEM I MOGUĆEM POVLAČENJU IZ POLITIKENakon što se dugo nije pojavljivao pred kamerama, HDZ-ov predsjednik Skupštine Drago Prgomet gostovao je u ZIP-u na Z1 televiziji. Govorio je o odnosu s gradonačelnikom Bandićem, predstojećim parlamentarnim izborima, ali i svom mogućem povlačenju iz politike. Tema razgovora bila je i velika međunarodna konferencija o karcinomu vrata i glave koju je u srijedu vodio upravo Prgomet.

Gepostet von Z1 televizija am Freitag, 12. Juni 2020

Komentari