Domovinski pokret raste i jača: Evo gdje je osnovan prvi gradski ogranak

U Kaštelima je u subotu navečer, osnovan prvi gradski ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a voditi će ga Mate Šimundić, 47-godišnji profesor u splitskoj I. gimnaziji, intelektualac i obiteljski čovjek iz Kaštel Lukšića.

Okupljenima u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela se na početku poticajnim riječima obratio povjerenik Domovinskog pokreta za Splitsko-dalmatinsku županiju i član Domovinskog odbora stranke, Nikola Grabovac.

Nakon toga jednoglasno je donesena odluka o osnivanju i izboru vodstva ogranka. Osim predsjednika, članovi Domovinskog pokreta iz Kaštela izabrali su i potpredsjednike, Zrinku Matković-Viculin i Sašu Vučičića, rizničara Josipa Jurića te tajnika Tomislava Kovača.

 



”Volio bih da Domovinski pokret bude znak nade hrvatskom narodu”

”Izuzetna mi je čast biti izabran za predsjednika prvog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore u nekom hrvatskom gradu ili općini. To je ujedno i veliki zadatak: zajedno s drugima raditi za opće dobro, služiti našem narodu i domovini.

Teška su vremena, svima nam treba velika ljubav i čvrsta nada, uvjerenje da dobro na kraju pobjeđuje, zahvaljujući i našem trudu. Volio bih da Domovinski pokret bude znak takve nade hrvatskom narodu.”, izjavio je Šimundić.

Gradeći stranačku organizaciju, Domovinski pokret Miroslava Škore nastavlja okupljati ljude, kako u Splitsko-dalmatinskoj županiji, tako i u svim dijelovima Hrvatske, da bi što spremniji izašao na lokalne izbore 2021.

Komentari