Domovinski pokret: Prije godinu dana govorili su da ćemo se odmah raspasti. A sad smo spremni smo za još jednu bitku – lokalne izbore

Na kraju ovogodišnje parlamentarne sezone predstavnici oporbenih parlamentarnih klubova ocijenili su u petak dosadašnji rad, pri čemu su svi istaknuli zadovoljstvo svojim angažmanom.

“Kada smo izabrani, govorili su da ćemo se odmah raspasti, da smo rezervna klupa HDZ-a, da ćemo trajati jedno ljeto”, podsjetili su iz Domovinskog pokreta prigodnom objavom na društvenim mrežama.

“Završilo je jesensko zasjedanje 10. saziva Hrvatskoga sabora, prvoga saziva u kojemu je neka nova politička opcija osvojila 16 mandata i prvoga u kojemu je Domovinski pokret kao parlamentarna stranka osnovao Klub s 12 zastupnika.

“Kada smo izabrani, govorili su da ćemo se odmah raspasti, da smo rezervna klupa HDZ-a, da ćemo trajati jedno ljeto. Ova je fotografija nastala na konstituirajućoj sjednici 22. srpnja. I danas smo u istom sastavu, čistog obraza, složni, ujedinjeni i na usluzi hrvatskom narodu.



U međuvremenu, Domovinski pokret osnovao je 150 općinskih i gradskih ogranaka diljem Hrvatske, a ovoga vikenda osnivamo i posljednju županijsku podružnicu – Vukovarsko-srijemsku. Spremni smo za još jednu bitku – lokalne izbore.

Ovdje smo da ostanemo i srušimo duopol!”, piše u objavi na Facebooku Domovinskog pokreta.

 

Komentari