Domovinski pokret osnovao stranački ogranak u Međimurskoj županiji

facebook

Domovinski pokret je osnovao svoj novi ogranak u Međimurskoj županiji, a kako su objavili na svom Facebook profilu. Za predsjednika je izabran Tih Hrgović, samom osnivanju je prisustvovao i predsjednik stranke Miroslav Škoro.   

“Sretni smo i ponosni što možemo objaviti kako smo večeras u Čakovcu osnovali podružnicu Domovinskog pokreta Međimurske županije!

Za predsjednika podružnice izabran je mladi student Tin Hrgović. Dopredsjednici su Kristijan Vrbanec, Zoran Čižmešija, Mladen Obadić, Alen Pancer, Mario Kostanjevac i Martin Đud, a za rizničarku je izabrana Nevenka Leček.

Osnivanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i politički tajnik Mario Radić, organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar. Čestitke novoizabranom vodstvu! Bit ćemo spremni za lokalne izbore, istaknut ćemo kandidate koji nude promjenu i sigurni smo da će birači to znati prepoznati”, stoji u objavi Domovinskog pokreta.



https://www.facebook.com/domovinskipokret/posts/204760097782984

Komentari