DOMOVINSKI POKRET ODGOVORIO PREMIJERU Škoro: Obično ne reagiram na ispade razmaženih gojenaca…; Peternel: Saberi se! Samo se sramotiš

Premijer Andrej Plenković sudjelovao je na sastanku Stožera za obnovu u Sisačko-moslavačkoj županiji te rekao kako počinju radovi na rušenju objekata. 

Dodao je kako mu je žao što je rušenjem kvoruma oporbe u petak propušteno izglasavanje izmjena Zakona o obnovi, u koji bi bila dodana i Sisačko-moslavačka županija.

Od Domovinskog pokreta nije dugo trebao čekati odgovor.

Potpredsjednik Sabora i predsjednik DP-a napisao je kako ne komentira gluposti i ne reagiram na ispade ispod uobičajene civilizacijske razine, posebice ne razmaženih gojenaca kojima nedostaje dobrog kućnog odgoja.



“A što se priče kako HDZ ne bi nikad napustio sjednicu, evo malog podsjetnika za predsjednika te stranke”.

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Igor Peternel pozvao je premijera da se uozbilji.

“Plenkoviću, saberi se! Samo se sramotiš!”, napisao je Peternel i dodao kako je premijer čitav život navikao da je sve njemu podređeno.

“Moraš shvatiti da opozicija nije tu da bi tebe uveseljavala već postoji da bi predstavljala građane koji su ih izabrali. A svi ti građani koji su opoziciju izabrali u Sabor slažu se samo u jednoj stvari: očekuju od svojih predstavnika da poduzimaju sve sto je zakonito moguće da ti ne budes premijer, a tvoja ekipa vlast! Očekuju od svojih predstavnika da ne budu “žetončići”!”, napisao je saborski zastupnik i upitao premijera zašto se ljuti na one koji pošteno rade svoj posao i poštuju volju svojih birača?

“Radije nauči nešto iz toga!”, poručio je saborski zastupnik.

 

Komentari