Domovinski pokret napustio još jedan član, Pauletić poručio ‘Adio!’

Nakon što je Domovinski pokret napustila Vesna Vućemilović, a stegovni postupak pokrenut je i protiv utemeljitelja stranke Miroslava Škore, stranku je napustio i Robert Pauletić.

Poznati hrvatski enigmat, kvizaš, novinar, putopisac i tekstopisac Robert Pauletić napustio je Domovinski pokret. Na svojoj Facebook stranici poručio je “Adio, Domovinski pokrete!”.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne sudjelujem u radu stranke, ali dosad sam barem formalno još bio član. Sad ne želim više biti ni to.‘Nije mi žao’

Smeta mi, naime, što mediji prenose neke moje reakcije na politička zbivanja nazivajući me članom Domovinskog pokreta. Pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Domovinski pokret bio je JEDINA stranka u kojoj sam bio u životu. Povjerovao sam u vizije bivšeg predsjednika Miroslava Škore i stekao novo političko iskustvo zbog kojeg mi nije žao.

‘Hvala svim ispravnim članovima’

Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči!

‘Razočan sam u što se DP pretvorio’

Što se mene tiče, završavam s ovom epizodom, prilično razočaran u ono u što se DP na kraju pretvorio. Pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.
A sad adio, i tko zna kad i tko zna gdje.

Komentari