Više od 250 izlagača na Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu

katarinski sajam

Više od 250 izlagača sudjeluje na ovogodišnjem, 24. po redu, četverodnevnom Katarinskom sajmu koji je počeo na 2000 četvornih metara zatvorenog i tisuću kvadrata otvorenog prostora sportske dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu.

Ponuda je vrlo bogata i sadržajna, organizatori su, a uz dnevna sajamska događanja ovogodišnji 24.Katarinski sajam u Slavonskom Brodu u popodnevnim i večernjim satima na vanjskim prostorima izvan dvorane nudi i zanimljive sadržaje, poput 5.Brodskog festivala piva, koncertne nastupe popularnih pjevača i bendova, prigodno nagrađivanje Kata, Kaja i Katarina, i dr.

U organizaciju festivala piva bili su uključeni slavonski proizvođači piva Popster pivovara iz Slavonskog Broda, Bošnjak pivovara iz Sičica, Franz pivovara iz Pleternice i Black hat craft pivovara iz Đakova.

U sklopu tog festivala na večernjim koncerti nastupili su tamburaški sastavi Lege, Veritas i Mejaši, te popularni pjevač Duško Kuliš sa svojim sastavom poznat sa niz prijeratnih nastupa u požeškom kraju, a i ovom prilikom je oduševio više stotina ljubitelja narodne glazbe u brodskom šatoru. Još su nastupili Brodski blues band, grupa Deja vu i Dominik Blaževac, piše Požega.eu.



Komentari