STAVILI MU NOŽ POD GRLO Romi u okolici Čakovca napali dostavljača pizze

Pixabay

Nemili događaj se odvijao se sinoć ispred jednog kafića u okolici Čakovca.

Sve je započelo jučer, 29. studenog oko 19:45 sati kada su u pizzeriji, udaljenoj nekoliko kilometara od spomenutog kafića, telefonski primili narudžbu za 3 jumbo pizze.

Kada su bile spremne za isporuku preuzeo ih je 23-godišnji dostavljač i krenuo na lice mjesta. Budući da je kao adresa naveden naziv kafića putem je nazvao naručitelja i obavijestio ga da stiže za nekoliko minuta.

“Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo.



U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore. Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se.

Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi 3 pizze”, govori 23-godišnjak.

Kad se pribrao nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu.

“Napadači uopće nisu bili u našem kafiću, već su ga naveli kao lokaciju za dostavu i zatim ispred njega postavili zasjedu. To mjesto je dosta mračno i malo udaljenije od našeg ulaza, pa nitko od osoblja i gostiju nije vidio što se dešava.

Strašno je da svjedočimo ovakvim situacijama, jer se tako nešto ne dešava prvi put i krajnje je vrijeme da se poduzmu sve potrebne mjere kako bi spriječili da se desi nešto još gore”, rekao je zabrinuti vlasnik kafića ispred kojeg se sve dešavalo.

Iz policije izjavljuju da se provodi intenzivna istraga, donosi portal e-međimurje.

Komentari