Penava podržao Kujundžića: Potičemo da svi podrže sve!

Ivan Kujundžić na unutarstranačkim izborima u HDZ-u kandidirao se za potpredsjednika stranke.

Objavio je fotografiju u kojoj mu Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik i kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a u timu Mira Kovača, daje potpis.

Kujundžić poslao pismo Jandrokoviću: Ako ne poduzmete valjane korake sve ćete nas uvući u kaos



“Potičemo da svi podrže sve”, rekao je Kujundžić, koji je uputio i pismo aktualnom glavnom tajniku HDZ-a, Gordanu Jandrokoviću, u kojemu ga moli da uvede reda u kandidacijske liste.

“Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer je puno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi, opravdano bojkotiraju, ražočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkih procedura”, napisao je, među ostalim, Kujundžić u svom pismu.

Podsjetimo, unutarstranački izbori u HDZ-u trebaju se održati 15. ožujka.

U timu aktualnog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima kandidat za njegova zamjenika je Tomo Medved, a za potpredsjednike Oleg Butković, Branko Bačić, Ivan Anušić i Zdravka Bušić, dok je glasnogovornik kampanje Davor Božinović.

Drugi kandidat za predsjednika je Miro Kovač, a u njegovom timu su Ivan Penava kao kandidat za zamjenika predsjednika te Davor Ivo Stier i Milijan Brkić kao kandidati za potpredsjednika HDZ-a.

Komentari