KOVAČ SKUPIO VIŠE POTPISA OD KOLAKUŠIĆA Građani konačno imaju izbor da ne moraju glasati protiv nekoga već za Hrvatsku

Dejan Kovač, predsjednički kandidat i ekonomist s američkog sveučilišta Princeton u nedjelju je predao potpise njih 16.234., Državnom izbornom povjerenstvu, objavio je na društvenim mrežama.

“Upravo sam predao 16.234 potpisa te se ovom prilikom zahvaljujem svim članovima HSLS-a i građanima koji su dali veliki doprinos u skupljanju potpisa.

Povijest nas uči da je cijena slobode visoka i da se za nju moramo boriti, bilo da se radi o građanskoj, političkoj ili ekonomskoj slobodi.

Kao predsjednik neću zastupati politike podjela kao većina mojih protukandidata, već politike ujedinjenja.



Ključni je trenutak da se svi hrvatski građani ujedine pod jednim jedinom zastavom, a to je zastava Republike Hrvatske, jer druge domovine mi nemamo.

22. prosinca počinje bitka za Hrvatsku i ovog puta jedino oružje u bitki za SLOBODU je glas, zato pozivam sve hrvatske građane da izađu na izbore i daju svoj glas.

Hrvatski građani konačno imaju izbor da ne moraju glasati protiv nekoga već za Hrvatsku!”, napisao je Kovač na Facebooku.

I liberali imaju svog kandidata

Podsjetimo, u subotu je Kovač na Facebooku zahvalio svima koji su mu dali potpis.

“Veliko hvala svima koji su pomogli da Dejan skupi potrebne potpise. Posebno hvala svim mojim “žutima” koji su ovih dana obilazili naše simpatizere i smrzavali se na štandovima jer vjeruju u #redizajn”, napisao je KOvač.

DEJAN KOVAČ skupio potpise. I liberali imaju svog kandidata

Podsjetimo, kandidat za predsjednika Republike Mislav Kolakušić predao je u petak 15.000 potpisa Državnom izbornom povjerenstvu za svoju kandidaturu.

KOLAKUŠIĆ NAPAO MILANOVIĆA Nemoguće je da je skupio 70 tisuća potpisa

“Prikupili smo 15.000 potpisa i, prema onome što smo mogli vidjeti na terenu, samo četiri kandidata su realno mogla prikupiti potpise”, rekao je Kolakušić novinarima nakon predaje potpisa.

KOLAKUŠIĆ NAPAO MILANOVIĆA Nemoguće je da je skupio 70 tisuća potpisa

Komentari