Gradski zastupnik: Odvoz smeća poskupljuje kako bi se u Čistoći zaposlila stranačka vojska Milana Bandića

facebook

Gradski zastupnik Renato Petek iz stranke Naprijed Hrvatska kritizirao je Milana Bandića zbog odluke o poskupljenju smeća, kao i zbog kadrovske politike.

Naime, u gradskoj Čistoći zaposlit će se general Vlado Šindler. Petek to vidi kao primjer ‘zapošljavanja stranačke vojske Milana Bandića’.

Zagrebačka Skupština ipak izglasala: Od veljače dvostruko skuplji odvoz otpada



Zato je, kaže Petek, odvoz otpada morao poskupiti.

Objavu gradskog zastupnika prenosimo u cijelosti.

“Odvoz smeća poskupljuje kako bi se u Čistoći zaposlila stranačka vojska Milana Bandića, a dolazi i general Šindler!

U ponedjeljak su zaposlena dva nova ‘koordinatora projekta’, Vulin i Glavan, a takva dodatna zapošljavanja sam već najavio krajem rujna, kada su trebali biti zaposleni Vulin i T.K.

Pokrenut je i postupak zapošljavanja generala Vlade Šindlera koji je od siječnja 2019. na čelu 365 Foruma branitelja ‘Domovinski zbor’ Stranke rada i solidarnosti, no kako je u mirovini, može raditi do pola punog radnog vremena.

Ovo je dokaz da i šesti Bandićev direktor Čistoće u posljednjih šest godina nema otvorene ruke u izboru svog tima već će se poskupljenje usluge i dodatni prihodi iskoristi i za zaposlenja na visokim funkcijama i plaćama od 12.000 – 17.000 kuna, dok i dalje (za ovakav loš sustav) nema dovoljno djelatnika na terenu.

Tako će građani dobiti skuplju uslugu upitno bolje kvalitete, a stranka BM365 zaposliti i svog umirovljenog generala”, objavio je Petek.

Komentari