Borić uzvratio SDP-ovcima: Vaš predsjednički kandidat još nije pokazao račune s kim je radio i koliko je novca dobio

Da se predsjednička kampanja zahuktava moglo se primjetiti i u Hrvatskom saboru u kojem je došlo do verbalnog sukoba HDZ-ovih i SDP-ovih zastupnika.

Zastupnicima Gordanu Marasu (SDP) i Mirandu Mrsić (Demokrati), koji su u utorak žestoko kritizirali Vladu i HDZ, Josip Borić (HDZ) uzvratio je kako su kao SDP-ovi ministri radili sve suprotno od onog što danas tvrde te ponovio kako SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović još nije pokazao račune s kim je radio i koliko je novca dobio.

“Ponovno jutros imamo laži nekadašnjih nadriministara Vlade Zorana Milanovića, Mrsića i Marasa koji se pretvaraju u glavne Milanovićeve jatake. Da bi jedan od njih bio uvjerljiviji osnovao je stranku od nekoliko članova, pa bi opet htio koalirati sa SDP-om iz kojeg je izašao”, izjavio je Borić.

Dodao je kako su Maras i Mrsić dok su bili ministri imali priliku osiguravati bolje mirovine i plaće, ali da su radili sve suprotno. “Jasno mi je da ovim “trolanjem i hejtanjem Vlade svako jutro” pokušavaju ostaviti dojam da bi bili aktualni”, izjavio je HDZ-ov zastupnik.



Borić: Vi ste ljuti, ljubomorni i jalni..

Oni su ljuti, ljubomorni, jalni i sve im smeta, traže neke račune, a mi već danima pitamo za račune njihova kandidata da pokaže s kime je radio, koliko je novca dobio od tih klijenata i tko su ti ljudi, ali odgovora nema”, naglasio je.

SDP-ovcima je poručio da se ne trebaju baviti odnosima u HDZ-u jer imaju vlastitih problema. “Još i danas imate četvero blaženo suspendiranih koji ne smiju obnašati dužnosti u stranci, jedan je čak posebno označen jer je rekao da nikad ne bi uzeo 260 tisuća kuna stipendije”, izjavio je Borić.

Komentari