Đogaš pozvao birače da odaberu njega i opciju kojoj je Split na prvom “mistu”

Joško Ponoš/Cropix

Nestranački HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš pozvao je u četvrtak birače da u nedjelju izađu na izbore i odaberu njega i opciju kojoj je Split na prvom “mistu”.

Rekao je kako su birači u kampanji i na sučeljavanjima imali priliku vidjeti kako se tko ponaša, tko je nervozan, tko nepristojan i što se može očekivati od svakog kandidata ako dođe u Banovinu.

Ponovio je da će u kampanji ostati vjeran sebi, da se neće spuštati na tuđu razinu te da neće, poput nekih, vrijeđati i svađati se.

Ocijenio je da Puljak i njegovi koalicijski partneri žive od kampanja, da je obitelj Puljak u zadnjih deset godina izašla na deset različitih izbora, da su im ovo im 11. i 12. izbori pa ispada da idu na izbore jednom godišnje.



– U Zagrebu, za kotar, za EU parlament, sutra za predsjednika države, premijera pa da su izbori za Papu on bi se prijavio, rekao je Đogaš.

– Ambicija mu je neograničena, a Split mu je samo sredstvo. Svjedočimo svađama i borbi za nacionalni rejting, a zbog Puljka Split će morati i dogodine na izbore. Opet će biti nešto, zamjenika će mu osuditi ili će opet nekoga uvrijediti. U dubini duše to svi znamo. Gdje je tu Split? Gdje je tu moj i vaš grad? Naš grad je talac mesijanske političke ambicije obitelji, ali to me nije briga. Briga me i žao mi je što je grad povukao ručnu kočnicu. Sve stoji i stajat će i dalje, upozorio je Đogaš.

Rekao da su svi Puljkovi projekti zapravo projekti istih onih koje u kampanji naziva mafijom. Mafija je po njemu Opara, Zvone Puljić, Nikola Grabić. Javno naziva ljude mafijom, a onda ih izvan kampanje moli za pomoć jer ne zna, ne zna upravljati, nema sposobnost i ne zanima ga Split, ustvrdio je Đogaš.

Građanima je poručio da im nudi nešto novo, izvrsne zamjenike, realizirane i sposobne ljude koji neće izvoditi cirkus, već ubrzati razvoj grada.

Nudi im zamjenike kojih se ne srami. Poručuje da je ostao sebi dosljedan cijelu kampanju i ostat će i kao budući gradonačelnik.

– Split mi je prvi i jedini. Bit ću tu sutra, bit ću tu za tri godine i ako Bog da zdravlja i za 30 godina. Ne dopustite da zbog svađa gubimo vrijeme. Podržite me u nedjelju, spustimo ručnu kočnicu koja nas usporava, dajmo gas i zajedno stavimo Split na prvo misto, zaključio je Đogaš.

Komentari