Direktor Gradske plinare Zagreb podnio ostavku: Holding ekspresno imenovao nasljednika

Foto: Ranko Suvar/Cropix

Miroslav Živko, direktor Gradske plinare Zagreb, podnio je ostavku te se zahvalio zaposlenicima te gradske tvrtke. Odmah je imenovan njegov nasljednik.

“Na današnjoj sjednici Skupštine društva Gradske plinare Zagreb d.o.o. donesena je odluka kojom se na mjesto direktora Gradske plinare Zagreb d.o.o. imenuje Goran Popović na razdoblje od 6 mjeseci, odnosno do izbora novog direktora/člana Uprave putem javnog natječaja.

Dosadašnji direktor Društva, g. Miroslav Živko razriješen je s dužnosti direktora/člana Uprave Društva na vlastiti zahtjev. On će po isteku otkaznog roka karijeru nastaviti van Društva, te mu se Uprava Zagrebačkog holdinga zahvaljuje na dosadašnjem radu.

Goran Popović je diplomirani inženjer strojarstva s bogatim menadžerskim iskustvom, ponajprije u investicijama i održavanju. Karijeru je gradio u Atlantic Trade d.o.o., Merkantile d.d. i drugim društvima, a od svibnja 2022. godine zaposlen je kao nadležni rukovoditelj poslova upravljanja projektima na razini društva Zagrebački holding d.o.o.”, priopćeno je iz Zagrebačkog Holdinga. 

Komentari