Detalji ubojstva na Krku: Kobnom ‘knock-outu’ prethodila je svađa u prometu

U Baškoj na otoku Krku smrtno je stradao 69-godišni njemački turist nakon što ga je 44-godišnjak nokautirao usred verbalnog prijepora.

Policija je objavila okolnosti smrtnog stradanja muškarca na Krku zbog čega je uhićena jedna osobba, a što se dogodila detaljnije su ispričali i svjedoci.

Prema priopćenju PU primorsko-goranske, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo na štetu preminulog 69-godišnjaka, na kriminalističko istraživanje priveden 44-godišnji hrvatski državljanin.

Preminuo padom na pod

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se 44-godišnjak verbalno, a zatim i fizički sukobio sa 69-godišnjakom, udarivši ga nakon čega je oštećeni pao na pod te potom preminuo. Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti 69-godišnjaka.



Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku.

Otkinuo mu retrovizor nakon što ga je “zakačio”

Do incidenta je došlo u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin i to u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže.

Tamo je, kako je neslužbeno doznao Novi list, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su nam prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Oživljavali ga sat vremena

Prema pisanju Novog lista, pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa.

Zasad nema informacija je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti bit će poznato nakon obdukcije.

Komentari