Detalji tragedije: Na tijelu preminule djevojke nema znakova nasilne smrti, konzumirala je opojna sredstva i alkohol

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Djevojka (22) noćas je pronađena mrtva u Murvici Donjoj kod Zadra. Obdukcijom nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, no pronađeno je prisustvo opojnih sredstava i alkohola.

Radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi s pronalaskom tijela mrtve 22-godišnjakinje kriminalističko istraživanje provode kriminalistička policija PU zadarske, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru.

“Noćas u 00.55 sati zaprimila dojavu da je u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina na području Murvice Donje, umrla ženska osoba u dobi od 22 godine. Odmah po saznanju, na mjesto događaja izišli su tim Hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt”.

“Prema nalogu zamjenika ŽDO tijelo žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku, gdje je danas provedena obdukcija, kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola”, dodaje se u priopćenju PU Zadarske.



Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja, ističu iz zadarske PU.

Očevidom, koji su proveli policijski službenici, na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U vezu s ovim nesretnim događajem dovode se trojica muškaraca i jedna žena, koji se nalaze u službenim prostorijama policije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje, navode iz policije.

Komentari