Detalji stravičnog ubojstva u Međimurju: Djeca su sve gledala

Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Policija je u utorak ujutro objavila detalje ubojstva 37-godišnje žene i majke devetero djece koje se dogodilo u Međimurju.

Žena je izbodena prekjučer, a umrla je jučer u bolnici, a uhićen je njen nevjenčani suprug, 35-godišnjak.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je muškarac rođen 1984. godine s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu izvanbračne supruge rođene 1982. godine te kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu njihove maloljetne djece. Naime, sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu.

Ozlijeđena je privatnim vozilom prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u događaju zadobila osobito teške ozljede opasne po život. Sutradan, 17. veljače uslijed zadobivenih ozljeda 37-godišnjakinja je nažalost, preminula. Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske”, objavila je PU međimurska, piše Večernji.



Komentari