DETALJI STRAŠNE NESREĆE Vozač kamiona udario u stražnji dio automobila poljskih registracija, na mjestu smrtno stradalo 11-godišnje dijete

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Na autocesti A1 nedaleko Brinja u ponedjeljak oko 15,30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginulo dijete. U sudaru su sudjelovali kamion iz BiH te automobil poljskih registracijskih oznaka u kojem je bila stradala obitelj.

Policija je u utorak objavila detalje prometne nesreće.

“U ponedjeljak u 15,28 sati na autocesti A-1 u visini mjesta Brinje, u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Prometna nesreća dogodila se kada je 47-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine i iz za sada neutvrđenog razloga prednjim dijelom teretnog vozila udario u stražnji dio osobnog automobila poljskih nacionalnih oznaka kojim je ispred teretnog vozila upravljao 38-godišnji poljski državljanin”, objavila je policija.



U priopćenju se dalje navodi kako je “uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminulo 11-godišnje dijete, putnik u osobnom automobilu”.

“Vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen, dok su 40-godišnjakinja i 3-godišnje dijete, također putnici iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni. Vozač teretnog vozila je uhićen, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje”, objavila je policija.

Komentari