Detalji strašne nesreće kod Otočca: djevojčica (13) na mjestu preminula, drugo dijete prevezeno za Zagreb

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći kod Otočca danas ujutro smrtno je stradala 13-godišnjakinja, potvrđeno u Policijskoj upravi u Gospiću.

Do nesreće je došlo kada su se u mjestu Ćovići sudarila u 08:55 dva osobna automobila gospićkih oznaka. Jedna je osoba poginula, a drugoj se pomoć pruža u bolnici u Gospiću. Teško je ozlijeđena.

Policija je poslijepodne objavila detalje nesreće, nakon što su proveli očevid.

“Danas u 8.50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, dogodila se prometna nesreća kada je 64-godišnjak s područja Grada Otočca, upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, te se uključivao u promet s lokalne ceste a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i udario u osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je iz smjera Gospića u smjeru Otočca upravljala 37-godišnjakinja s područja Grada Otočca”, piše policija.



“Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradalo dijete (2008.), dok je drugo dijete (2009.) teško ozlijeđeno i prevezeno u KBC Zagreb, dok je 38-godišnjak s područja Perušića lakše ozlijeđen, a svi su bili putnici u osobnom automobilu kojim je upravljala 37-godišnjainja. Putnik iz drugog automobila 67-godišnjak iz Rijeke lakše je ozlijeđen”, kažu.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Protiv 64-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Index.hr.

Komentari