DEMANTIRALI VLASTITU OBJAVU Iz zadarskog Stožera poručuju: Neće se ukidati dežurni broj

Jure Miskovic / CROPIX

Nakon što je u petak objavljeno da Zadarska županija gasi dežurni telefon Stožera civilne zaštite zbog Uskrsa, danas je to demantirano.

“Za vrijeme Uskršnjih blagdana, u razdoblju od subote, 11. travnja do ponedjeljka 13. travnja 2020. godine, dežurni telefon Stožera civilne zaštite Zadarske županije (023/350-318) bit će dostupan od 9 do 17 sati. Pismeni upiti se i dalje mogu uputiti na adresu e-pošte Stožera: [email protected]”, objavljeno je na službenoj Facebook stranici Zadarske županije.

“Ovim putem želimo demantirati natpise o odluci župana Božidara Longina za ukidanjem ovog broja tijekom blagdana, jer župan takvu odluku nije donio.

Zadarska županija zbog Uskrsa gasi dežurni telefon Stožera civilne zaštite



Ispričavamo se na krivo objavljenoj vijesti u kojoj su zbog nesporazuma između načelnika Stožera i pročelnika resornog odjela objavljeni podaci o ukidanju telefonske linije tijekom tri dana. Naime, namjera je bila preusmjeriti pozive sa fiksnog na mobilne telefone dežurnih djelatnika kako bi za blagdane mogli raditi iz svojih domova.

Naknadnim dogovorom, djelatnici će kao i do sada biti dežurni na broju telefona Stožera, a na sve upite koji pristižu mailom redovito i u vrlo kratkom roku odgovara osobno načelnik Šime Vicković”, priopćili su iz zadarskog Stožera, piše Dalmacija danas.

Komentari