Davor Nađi osniva novu stranku pod nazivom Fokus: Svima su puna usta promjena, ali nitko te promjene ne realizira

Zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Davor Nađi na društvenim mrežama najavio je osnivanje nove stranke pod nazivom Fokus.

“Hrvatskoj treba fokus na gospodarstvo, fokus na klimatske promjene, fokus na porezno rasterećenje, fokus na učinkovitu i kvalitetnu uslugu javnog sektora, a ne političari koji ne znaju ispuniti imovinske kartice. Svima su puna usta promjena, ali nitko te promjene ne realizira. Ni oni na vlasti, ni oni u opoziciji, a najmanje sezonski političari koji govore ono što građani žele čuti, sve dok se ne dokopaju kakve europske fotelje.

Zašto bi mi bili drugačiji? Zato što smo fokusirani na rješenja! U poslovnom svijetu postoji pravilo da veliki problem razlomiš na manje dijelove i ja upravo na taj način razmišljam. A veliki problem koji u Hrvatskoj nitko ne zna riješiti je neefikasnost države i apatija našeg društva. Povijest i ideologije treba prepustiti povjesničarima i intelektualcima, a ono što nas uistinu može kao društvo pomaknuti je fokus na konkretne potrebe naših građana i poduzetnika, dakle fokus na ono što će podići kvalitetu života.

Razgovarao sam s brojnim kolegama kojima je dosta ove političke letargije i sustava koji je skrojen sam za sebe. Radi se o stručnjacima koji su se dokazali u poslovnom svijetu, ljudima koji na lokalnoj razini stvaraju bolje okružje za svoje sugrađane. Različiti smo, ali ono što nas sve spaja je želja da ova država bude stvarni servis svojim građanima. Znamo da to možemo napraviti jer smo svi to već uspjeli u svojim sredinama. Odlučili smo se udružiti i osnovati zajedničku stranku.



Povezuje nas zajednički FOKUS. Na bitno!”, napisao je Nađi na Facebooku.

 

Napustio HNS

Podsjetimo, Nađi je bio jedan od najperspektivnijh mladih članova HNS-a koji je naglo napustio tu stranku.

“Meni je moj politički put uvijek bio jasan. To je put na kojem se zalažem za manje poreze, za efikasniju državnu administraciju s manje zaposlenih, za manje namete i za nagrađivanje onih koji uistinu stvaraju vrijednost u našem društvu”.

Nađi napustio HNS: Moj politički put uvijek bio jasan. To je put na kojem se zalažem za manje poreze, za efikasniju državnu administraciju s manje zaposlenih

Komentari