Davor Huić: Dajem punu podršku Dariju Zurovcu, fokusovci su u Svetoj Nedelji proveli sve ono za sto se godinama zalažem

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Na situaciju oko izlaska stranke Fokus i Darija Zurovca iz koalicije centra na svom facebook profilu je reagirao i Davor Huić, član Fokusa koji je bio njihov kandidat na parlamentarnim izborima u šestoj izbornoj jedinici. 

Huićevu objavu prenosimo u cijelosti:

“Možda nisam bio dovoljno jasan oko svoje političke pozicije i planova za budućnost, pa da to ispravim. Kandidirao sam se na izborima kao nezavisan kandidat ispred stranke Fokus. Ta me je stranka predložila i podržala i obrnuto. Mislim nastaviti političko djelovanje kao član te stranke i dajem punu podršku našem saborskom zastupniku Dariju Zurovcu. Fokusovci su u Svetoj Nedelji proveli sve ono za sto se godinama zalažem – srezali prirez i druga davanja; racionalizirali administraciju (uveli ocjenjivanje službenika i nagrađivanje prema radu); kreirali pozitivnu klimu za ulaganja cime su privukli desetine top firmi uključujući i Mate Rimca; uveli su transparentnost lokalnog proračuna. To je upravo ono sto mislim da treba i Zagrebu i drugim gradovima i mjestima u Hrvatskoj. Imamo recept koji dokazano radi i želimo potporu građana da takva rješenja provedemo i u drugim mjestima u Hrvatskoj. Ta stvar s Fokusom je long-term. Zajedno ćemo izgraditi jaku liberalnu stranku koja će biti STVARNA alternativa dosadašnjim rješenjima. To može potrajati par godina ali draže mi je raditi s pet ljudi s kojima se POTPUNO slažem nego s dvadeset s kojima se moram natezati oko svake sitnice”, piše Huić u svojoj objavi.

Mozda nisam bio dovoljno jasan oko svoje politicke pozicije i planova za buducnost, pa da to ispravim.Kandidirao sam se…

Gepostet von Davor Huić am Donnerstag, 23. Juli 2020

Komentari