Davor Dretar – Drele se ispričao na Facebooku ako je nekoga povrijedio: Jednostavno sam se našalio!

screenshot

Davor Dretar – Drele novoizabrani saborski zastupnik Domovinskog pokreta, izazvao je reakcije na svoju Facebook objavu u kojoj na iskap pije gemišt kao novoizabrani saborski zastupnik. Neke reakcije na taj Dreletov performans su bile negativne, tako da je Dretar-Drele objavio novi video kako bi se objasnio.

Radilo se o privatnom videu za prijatelje u kojemu se na takav način oprostio od života kao obični građanin, kaže Drele, te naglašava kako se radilo o šali, no tvrdi kako za njega politika nije šala, te da će učiniti sve kako bi opravdao povjerenje koje su mu dali glasači.

Njegovo video obraćanje prenosimo u cijelosti:

“Prijateljice i prijatelji dobar dan.



Eto tek sam izabran za saborskog zastupnika, a već sam postao prava zvijezda društvenih mreža zahvaljujući privatnoj snimci koju sam poslao supini prijatelja. Bio je to moj oproštaj od jednog životnoga razdoblja u kojemu sam bio tzv. ‘obični građanin’ pa sam se jednostavno našalio, nesvjestan da bi netko to mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povrijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam.

A sada ozbiljno! Hrvatski Sabor za mene je najvažnija institucija u Republici Hrvatskoj i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači. Ja u politiku nisam ušao iz šale, već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je istu tu politiku učinilo potpuno nerazumljivom i stranom hrvatskome narodu. Preda mnom i pred Domovinskim pokretom je jedno zahtjevno razdoblje u kojem smo obećali vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku.

A što se tiče nazdravljanja i za to sam spreman, evo jednog prekrasnog domaćeg soka od aronije, s jednog domaćeg OPG-a, Živjeli vi meni, eko, bio i organski”, Kaže Drele u svojoj video objavi.

Gepostet von Davor Dretar am Dienstag, 7. Juli 2020

Komentari