Dario Zurovec: Opet smo zaprimili žalbu, nisam sretan

Gradonačelnik Svete Nedelje i član stranke Fokus Dario Zurovec danas je putem svog facebook profila objavio status u kojem je izrazio ljutnju zbog novežalbe koje je zaprimio.

Evo što je Zurovec napisao: “Zbog transparentnosti samoga postupka i velikog interesa roditelja i stanovnika, obavještavan vas kako smo opet zaprimili žalbu na natječaju za izgradnju Osnovne škole u Strmcu.”

“Državna komisija treba odgovoriti na žalbu u zakonski propisanom roku, koji može trajati i do par mjeseci. U paraleli, odvjetnici angažirani od strane grada provjeravaju žalbu te će napisati naš odgovor na istu.”

“Osobno, ne mogu reći da sam sretan kad nam dolaze žalbe na natječaje i kad se natječajni postupci prolongiraju, no to je sastavni dio posla i ujedno politička stvarnost. Nadam se kako ćemo odgovor državne komisije dobiti u brzom roku kako bi znali kao grad reagirati dalje.”



Podsjetimo, Zurovec je, otkad je sa svojom strankom Fokus preuzeo Svetu Nedelju od strane HDZ-a, konstantno pod napadima iste stranke.

Komentari