Dario Juričan pokreće show ‘Gradonačelnik svemira’

Cropix

Redatelj Dario Juričan pokreće svoj “show” na Youtubeu i poziv ide onima koji će se za točno tjedan dana pojaviti na placu u zagrebačkoj Dubravi kako bi sudjelovali u “Gradonačelniku svemira”. Pilot, odnosno nulta će se epizoda njegova, kako kaže, “late night showa” snimati upravo tada, od devet do 13 sati, a redatelj najavljuje da će emisija biti “audiovizualni spektakl”.

“Emitirat će se na YouTubeu, a tržnica u Dubravi samo je jedan od elemenata koji će činiti tu nultu epizodu ‘Gradonačelnika svemira'”, kaže Juričan, koji objašnjava koncept showa. Po kvartu će njegova ekipa s kombijem, a u njemu bit će svojevrsna “ispovjedaonica” u kojoj će svatko moći reći što ga muči. Imat će Juričan i goste, kaže, ne samo iz Zagreba, nego iz cijele Hrvatske, ali koje, nije još htio otkriti. “U svakom slučaju, neće biti politike”.

“Kako je ‘Kumek’ samo film, tako je i ‘Gradonačelnik’ samo show”, govori Dario Juričan, koji upravo premijeru navedenog filma o Milanu Bandiću planira za ovu godinu, a već je i najavio da će ona biti u zatvorenom kinu Europa.

Obećao je doći u Dubravu s kavijarom, što se njegovim pratiteljima na društvenim mrežama učinilo luksuznim, pa su zaključili da je sigurno opet u pitanju neka korupcija. A upravo je ona, odnosno slogan “korupcija svima, ne samo njima” bio jedan od glavnih okosnica njegove kampanje tijekom predsjedničkih izbora u prosincu, na kojima je bio jedno od većih iznenađenja, osvojivši gotovo pet posto glasova. Kamo će sa showom nakon Dubrave, nije jučer htio otkriti, ali u “Gradonačelniku svemira”, govori, svoje će grijehe moći ispovjediti svatko, piše Večernji list.



 

Komentari