Dario Hrebak za portal Otvoreno: Sada se pokazalo kako Bandićevi ‘žetončići’ zapravo uopće nisu ‘žetončići’

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Predsjedenik HSLS-a i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak u videu se osvrnuo na situaciju u gradu Zagrebu i rušenju GUP-a u gradskoj Skupštini. Dario Hrebak je prvi političar u Hrvatskoj koji je beskompromisno odlučio stati korupciji na kraj provodeći liberalnu i transparentnu politiku u gradu Bjelovaru, te je time postao trn u oku mnogim lokalnim šerifima, pa tako i zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Dario Hrebak za portal Otvoreno komentira kako je današnja situacija u Zagrebu pokazala kako se mit o Bandiću raspada, te kako njegovi ‘žetončići‘ nemaju više nikakav utjecaj.

“Milan Bandić ne drži većinu u Parlamentu, on nema niti svog zastupnika u Saboru jer čovjek koji ga mijenja, gospodin Lacković više nije niti u njegovom klubu. Cijeli taj klub, odnosno “žetončići” u njemu, zapravo nisu nikakvi “žetončići” pod kontrolom Milana Bandića, već je to još jedan njegov PR trik kojim je htio mit i legendu o svojoj moći i neuništivosti održavati na životu. Sada vidimo da se cijela ta priča ruši kao kula od karata i zato je presudno bilo da i GUP padne jer se iz aviona vidjelo kako je to dokument koji nije u skladu s europskim civilizacijskim standardima“, rekao je Hrebak.



Bandić je tigar od papira

Kriminalni GUP je pao, Bandićevi žetončići su samo tigar od papira! Borba za #transparentnost u Hrvatskoj se nastavlja. Mi ćemo u njoj biti na pravoj strani.

Gepostet von Dario Hrebak am Dienstag, 11. Februar 2020

Komentari