DAJTE MU NOBELA ZA EKONOMIJU! SDP-ovac otkrio kako funkcionira dostava!

Facebook

Čakovečki gradonačelnik i saborski zastupnik SDP-a Stjepan Kovač je u samoizolaciji jer je prošlog tjedna imao kontakt s prvom i zasad jedinom osobom iz Međimurja kojoj je potvrđena zaraza koronavirusom.

On je u samoizolaciji završio nakon što je prošli tjedan, u vrijeme kad se uvelike govorilo o tome da se ne organiziraju veća druženja, bio upravo na jednom većem druženju.

Izmislio koncept dostave

No ovaj SDP-ovac u izolaciji ne miruje, već i sam zaključuje kako treba raditi. Pošto ne može obilaziti teren, davati podršku, sudjelovati u izjavama stožera ili raditi što već brojni gradonačelnici rade zadnjih dana, Kovač je krenuo razmišljati.

Tako je ovaj SDP-ovac osmislio koncept dostave hrane. Izum se temelji na tome da netko od kuće naruči hranu i onda mu je netko dostavi na vrata.



“U samoizolaciji se također mora raditi. Pripremam način dostave svježih namjernice naših certificiranih OPG-ova s čakovečkog placa. Na taj način bi građanima omogućili stalno svježe namirnice na kućni prag, a našim proizvođačima mogućnost prodaje proizvoda koji ne mogu čekati. Uskoro ćemo pripremiti konkretan prijedlog. Usporedno kontaktiramo proizvođače kako bi sve bilo što brže realizirano te u skladu sa svim trenutnim mjerama Stožera civilne zaštite”, napisao je Kovač u objavi.

 

 

Komentari