Dabro potvrdio: Kandidiram se za župana Vukovarsko-srijemske županije

Davor Javorovic/PIXSELL

Bivši zamjenik vukovarsko-srijemskog župana Josip Dabro koji je nedavno izašao iz HDZ-a, na društvenim je mrežama potvrdio da će se na predstojećim lokalnim izborima kandidirati za župana Vukovarsko-srijemske županije. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Proteklih dana zasuli ste me svojim porukama i pozivima. Ovim putem se ispričavam jer zbog količine vaših poruka možda nisam uspio odgovoriti svima. Zahvaljujem se na riječima potpore i spremnosti da dalje zajedno gradimo bolje društvo za naše djedove i bake, našu djecu, vrijedne poljoprivrednike i radnike, studente, naše poduzetnike koji se bore i opstaju kroz sve krize i nedaće – za sve nas.

Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene – trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz “centrale”. S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim.


I da, potvrđujem – kandidiram se za župana Vukovarsko- srijemske županije”, napisao je Dabro na Facebooku.

Podsjetimo, Dabro je u utorak izašao iz HDZ-a i obznanio to u pismu koje je poslao premijeru Plenkoviću. Njegov odlazak nije preveliko iznenađenje ako se uzme u obzir da se oštro sukobio ministrom Banožićem kad su se sučelili na izborima za šefa vukovarsko-srijemskog HDZ-a.

“Ti ljudi, bore se samo za svoj osobni boljitak, a ne za boljitak Vukovarsko srijemske županije”, dio je njegovih navoda iz poslanog pisma premijeru i stranci.

I HDZ-ovcu DOZLOGRDILO Zamjenik župana izašao iz stranke i sve istresao Plenkoviću. U pismu kojeg mu je poslo nije štedio nikoga

Komentari