Čudovišni sin duže vrijeme mučio i zlostavljao teško pokretnu majku. Zalijevao ju je hladnom vodom i tukao štapom

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je početkom tjedna pred koprivničkim Općinskim sudom optužnicu protiv 41-godišnjeg muškarca iz okolice Koprivnice, kojeg terete da je ove i prošle godine mučio teško bolesnu majku. Produljen mu je pritvor i trenutno se nalazi u istražnom zatvoru u Varaždinu.

Po optužnici, sin je majku teško i grubo zlostavljao tijekom ove i prošle godine. Tukao ju je i učestalo vrijeđao te teško pokretnu zalijevao hladnom vodom. Zlostavljanje je kulminiralo 5. srpnja ove godine.

“Došao je u spavaću sobu svoje majke koja je ležala u krevetu i zaprijetio joj da će ju ubiti, a potom joj zadao više udaraca rukama i štapom po glavi i tijelu i nanio joj tjelesne ozljede”, naveli su iz odvjetništva u priopćenju.

“Vijeće Županijskog suda u Koprivnici usvojilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti”, istaknuli su na koncu koprivnički tužitelji.

Komentari