Ćorić: Vlada je od prve sekunde bila prisutna na terenu kao i predstavnici lokalnih vlasti i mediji

Tomislav Ćorić/Luka Stanzl/PIXSELL

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić izjavio je u utorak kako je siguran da sve ono o čemu se komunicira u medijskom prostoru na neki način zaslužuje pozornost te da je svaka tema u medijima relevantna, jer u protivnom tamo ne bi bila.

“Mislim da su mediji naše blago, i u tom kontekstu već sam promijenio oblik izreza na svojoj potkošulji, ako smijem biti indiskretan, u proteklih nekoliko dana, i vjerujte mi da nitko ne misli drugačije”, rekao je ministar Ćorić u Sisku nakon sastanka o revitalizaciji gospodarstva na oštećenim područjima.

Ministar je odgovarao na pitanje o medijskim napisima kako se vrh HDZ-a na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva obrušio na medije i oporbu, prozivajući ih da su se urotili u tvrdnjama kako je država loše reagirala u kriznoj situaciji nakon razornog potresa.

Vlada je od prve sekunde prisutna terenu 

“Mislim da mi svi, u kontekstu obnove ovog područja, trebamo dati sve od sebe. U konačnici Vlada je, sada se više ne šalimo, od prve sekunde prisutna na terenu kao i sve službe i predstavnici regionalne i lokalne vlasti te mediji”, kazao je Ćorić aludirajući da se ironično izrazio u prethodnoj izjavi.



Dodao je kako je siguran da sve ono što se komunicira u medijskom prostoru na neki način zaslužuje pozornost.

“Svaka tema u medijskom prostoru Hrvatske je relevantna, inače ne bi tamo bila”, kaže.

Komentari