Cijena vojnog nebodera narasla za 14 milijuna kuna, na vrh zgrade postavljaju jacuzzi. Banožić uvjerava da je potpisao samo jedan dodatak ugovoru

screenshot Nova TV

Maskirna vojna višekatnica čeka časnike i vojne kadete, ali i radnike. Prazna je i zatvorena. Tek na uporno inzistiranje ministar obrane je stao pred kameru i potvrdio da će se na vrhu zgrade u sklopu wellnessa ugraditi i jacuzzi.

“Od tih 8,2 milijuna kuna jedan jacuzzi košta 60 tisuća kuna i on je bio dio glavnog projekta iz 2016. Vi nemate tu što sada – na koji način da ja uklonim instalacije, to je nešto što je već izgrađeno?”, rekao je ministar obrane Mario Banožić.

Novinarka ga je pitala bi li, dok je bio ministar, ugrađivao jacuzzi.

“Čujte, teško mi je komentirati, da ne bih okrenuo nekog protiv kolega koji su bili u prijašnjem razdoblju. Vjerujem da je rađeno u najboljoj namjeri”, pojasnio je Banožić.



U međuvremenu su odabrali domaćeg proizvođača namještaja, koji sav namještaj radi po mjeri.

“Očekujem u iduća dva mjeseca da će taj objekt biti opremljen, riječ je o specifičnoj izgradnji i sav namještaj mora ići po narudžbi. Nadam se da ćemo u budućnosti biti malo precizniji po pitanju projektiranja”, rekao je Banožić.

Projekt koji je naslijedio od Damira Krstičevića narastao je s 47 na 61 milijun kuna. Banožić uvjerava da je potpisao samo jedan dodatak ugovoru i njime priznao dio troškova koji su naknadno rasli. Ne otkriva koliko su još dužni splitskom izvođaču, koji je s radovima kasnio, piše Dnevnik.hr.

Komentari