Carla Konta: Domovinski pokret je jedna odlična priča koja treba Hrvatskoj

Nositeljica liste Domovinskog pokreta u osmoj izbornoj jedinici dr.sc. Carla Konta za Otvoreno je komentirala rezultate izbora. 

Mala izlaznost i nemogućnost rada na terenu i korona glavni su razlog zbog kojeg ona nije uspjela ući u Sabor.

“Domovinski pokret osnovan je prije dva mjeseca, u međuvremenu dogodio se i Covid, tako da je bilo malo vremena raditi na terenu te mislim kako je ovo sjajan rezultat. Naravno da mi je žao što ja nisam uspjela ući u Sabor i čestitam svim svojim kolegama koji to jesu”, rekla je Konta.

Dodaje kako nam dolazi ekonomski i zdravstveno teška jesen.



“Ovo su bili isforsirani izbori. Napravljeni na nekakvoj koronakraciji i birokraciji koji nisu dali svima jednaku mogućnost natjecanja”, smatra naša sugovornica.

Dodaje kako će nastaviti podržavati Miroslava Škoru i Domovinski pokret za kojeg misli da je jedna odlična priča koja je potrebna Hrvatskoj.

“Mala izlaznost je svakako imala učinka na ovakav rezultat HDZ-a. Žao mi je što u Hrvatskoj ne postoje mehanizmi koji bi prisili ljude da doprinose na izborima. Mislim kad bi bila neka veća izlaznost da bi to dalo veći legitimitet stranci koja osvoji vlast”, rekla je Carla Konta za Otvoreno.

Komentari