Capak je dobio poruku u kojoj se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću: Nije mi dobro

Screenshot

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera Civilne zaštite Krunoslav Capak primio je prijeteće pismo u kojem se njemu i njegovoj obitelji prijeti smrću, doznaje RTL.hr.

Informaciju je potvrdila i Policijska uprava zagrebačka gdje su rekli da su zaprimili prijavu.

”Ne smijem o detaljima niti iznositi imena, ali mogu potvrditi da smo u kolovozu zaprimili prijavu zbog prijetnje. Policija provodi izvide”, kratko je rekla glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Marija Goatti.

Za izjavu je RTL jučer zvao i Krunoslava Capaka, ali je reagirao i prije nego je novinarka uspjela postaviti pitanje:



”Oprostite, ali danas ne mogu biti u medijima. Nije mi dobro i čak jedno dogovoreno gostovanje na televiziji moram odgoditi. Hvala na pozivu”, kazao je Capak umornim glasom čim se novinarka predstavila, ali prije nego je postavila pitanje.

No, za pretpostaviti je da je danas zdravstveno bolje s obzirom da je najavljeno da će prisustvovati na konferenciji za medije povodom obilježavanja Dana ružičaste vrpce.

Podsjetimo, Capak je još u proljeće medijima otkrio kako prima brojne neugodne mailove u kojem ga građani prozivaju, između ostalog, da terorizira narod. Tada je ustvrdio i kako nije primio prijetnje smrću, no situacija je očito postala puno ozbiljnija i opasnija.

Komentari