Čak sedam osoba se potuklo ispred škole u Vukovaru, petero su maloljetnici. Privedeni su

Vukovar-policija/Goran Ferbezar/PIXSELL

Policija je u četvrtak uhitila 29-godišnjaka koji je u srijedu u Vukovaru verbalno i fizički napao 17-godišnjaka, lakše ga ozlijedivši, a privela je i sedam osoba, od kojih pet maloljetnika, koji su se sukobili ispred škole u vukovarskoj ulici Blage Zadre.

Postupajući po prijavi o napadu, policijski službenici utvrdili su kako je 6. listopada oko 14:30 sati u blizini pekarnice u ulici Vijenac kneza Branimira u Vukovaru 29-godišnjak, koji se nalazio u društvu još tri osobe, verbalno i tjelesno napao 17-godišnjaka koji je sjedio na klupi. Pritom ga je više puta udarao rukom i nogom u glavu te ga je lakše ozlijedio, naveli su iz policije.

29-godišnjak uhićen

Dodaju da je 29-godišnjak uhićen te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku.

Iz policije također navode kako se u četvrtak oko 13 sati ispred škole u ulici Blage Zadre u Vukovaru više osoba verbalno i tjelesno sukobilo, prilikom čega je jedan maloljetnik upotrijebio papar sprej.



Policajci koji su bili na mjestu događaja odmah su spriječili sukob. U službene prostorije policije privedeno je sedam osoba, među kojima i pet maloljetnika, nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje. Liječničku pomoć zatražio je 19-godišnjak kojem su u vukovarskoj bolnici utvrđene lakše ozljede.

Protiv svih privedenih osoba policija će podnijeti optužni prijedlog, a protiv jednog maloljetnika i prekršajnu prijavu.

Komentari