ČAČIĆ UPUTIO ISPRIKU: Reakcija je bila neprimjerena, nema veze s gospođom Divjak

screenshot

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić jučer je pripremio novinarima pravi mali preformans te se danas zbog njega i ispričao.

Naime, dok je ministrica obrazovanja Blaženka Divjak govorila pred kamerama što očekuje djecu i njihove roditelje te o povratku učenika u škole, Čačić je počeo raditi grimase.

Čačić je danas, putem svog Facebook profila uputio ispriku.

“Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na izgradnji škole u Svetom Iliji”, stoji u objavi.



“Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak”, ističe.

Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na…

Objavljuje Radimir ČačićSubota, 23. svibnja 2020.

Nakon što se snimka njegovog ponašanja (procijenite sami je li bilo primjereno ili ne), proširila društvenim mrežama, počele su stizati brojne reakcije.

Nekima je bilo smiješno dok je nekima takvo ponašanje zasmetalo.

Konzervativni politički komentator i voditelj i urednik “Reakcije”, Mate Mijić, obrušio se na Čačićevo neprimjereno ponašanje.

“Čačić je svojim ponašanjem rekao puno više o sebi, nego o izjavi ministrice Divjak. Ona zaslužuje otići u ropotarnicu političke povijesti, ali ako bi se netko tamo trebao naći prije nje, to je ovaj beskrupulozni egomanijak”, objavio je Mijić na svom Twitter profilu.

 

“Na čemu li je”, komentirao je jedan korisnik Twitter dok je drugi napisao “Jadna Hrvatska”.

 

Komentari