Čačić predao ovlasti novom županu: To je vrhunska ekipa. Ali bitan je ‘coach’

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U Varaždinu je izvršena primopredaja vlasti između novoizabranog župana Anđelka Stričaka (HDZ) i dosadašnjeg župana Radimira Čačića.

“Prije četiri godine nije bilo nikoga ni ničega, ja kad sam došao u Županiju dobio sam par papirića na kojima je nešto pisalo. Pisalo je ono što je moglo pisati, tih par projekata vrijednih četiri milijuna. Sada novi župan ima sve prijavljeno, sve pregledno. Imamo velike projekte, siguran sam da će ekipa koju preuzima novi župan, kao što je vrhunski odradila svoj posao, odrađivati ga i dalje. To je ekipa vrlo kvalitetnih ljudi, to je vrhunska ekipa. Ali bitan je coach”, rekao je Čačić.

Stričak je rekao da nije najbolji, najsposobniji i najsavršeniji, ali će nastojati zajedno sa svojim timom dati sve od sebe da u idućem mandatu Varaždinska županija i svi njeni žitelji osjete jedan iskorak.


Dodao je da su u kampanju ušli s ambicioznim planom kojeg će, vjeruje, ostvariti. “Vodili smo afirmativnu kampanju koja je dala rezultate, izbornu pobjedu”.

Na pitanje postoji li u Varaždinskom HDZ-u netko tko ruši Andreja Plenkovića, Stričak je rekao da su to nebuloze. Navodi kako nije upoznat vodi li HDZ s nekim drugim saborskim zastupnicima razgovore o priključivanju većini. “Nisam zabrinut za koaliciju na nacionalnoj razini”.

Radimir Čačić rekao je da je on svoje rekao o odnosu s HDZ-om.

“Sve što sam o tome htio reći sam rekao. Ponekad negdje piše i nešto o čemu nemam pojma. Svašta se piše, zato je televizija jako dobro. Kad ću imati nešto za reći, reći ću”.


Komentari