Bulj poručio Domovinskom pokretu: Birajte ili HDZ i Kerum ili bojnik legendarne 4. gardijske brigade

Miroslav Skoro, Miro Bulj. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Most će predložiti bojnika legendarne Četvrte gardijske brigade Ivana Kukavicu za predsjednika Županijske skupštine, napisao je Mostov Miro Bulj na društvenim mreža. 

Saborski zastupnik i novoizabrani gradonačelnik Sinja Miro Bulj na Facebooku napisao je da se većina oporbenih klubova složila da na čelo Skpštine SDŽ dođe Mostov član Ivan Kukavica.

“Kao nositelj liste Mosta koja je druga politička snaga u Splitsko-dalmatinskoj županiji mogu najaviti da će Most predložiti Ivicu Kukavicu za predsjednika Županijske skupštine i on bi to trebao i postati jer je većina oporbe s tim suglasna. Još se čeka samo odluka DP-a”, napisao je Bulj.

Dodao je da DP može birati između HDZ-a i Keruma i mog suborca i bojnika legendarne Četvrte gardijske brigade Ivice Kukavice!



“Sad će se vidjeti tko je za promjene a tko je prirepak HDZ-a!”, napisao je Mostov saborski zastupnik.

Grabovac: DP ne želi surađivati sa Ostojićevim SDP-om i Kerumovim HGS-om

Podsjetimo, ranije u utorak predsjednik Domovinskog pokreta SDŽ na konferenciji za novinare održanoj u Splitu rekao je kako neće surađivati sa SDP-om i HGS-om zbog čega još nije jasno tko će imati većinu u županijskoj skupštini.

Na pitanje o suradnji u županijskoj skupštini Grabovac ima jasan stav. Predložio je programsku suradnju desnih opcija, ali i oštro otklonio suradnju s HGS-om Željka Keruma.

“Nije nam želja ni volja ulaziti u vlast, ali mi moramo pokazati odgovornost i moramo biti konstruktivni. Više od 70 posto posto birača je izabralo od centra prema desno, mi bi prvi trebali reći “NE” HDZ-u, ali opet moramo biti odgovorni prema svim biračima”, istaknuo je.

Komentari