Bulj: Ne znam što su postigli tim ogradama u Zagrebu osim cirkusa

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj gostovao je u Dnevniku N1 televizije, gdje je otkrio kako je protekao doček Nove godine u Sinju, u kojem nije bilo epidemioloških mjera.

“Sve je bilo pod kontrolom”
“Bilo je na otvorenom. Narod koji je bio na koncertu Crvene jabuke bio je na velikom prostoru u Sinju, najvećem trgu u Dalmatinskoj zagori, tako da je to sve bilo pod kontrolom i bilo je veselo, pozitivno, bilo je zajedništvo tako da su dojmovi dobri”, rekao je sinjski gradonačelnik.

Komentirao je i očekuje li kazne zbog dočeka koji je organiziran bez mjera.

“U Zagrebu su napravili cirkus iza tih ograda”
“Ne znam što će biti. U Zagrebu su bile ograde, ali iza ograda i na Cvjetnom trgu bilo je puno ljudi, pa ne znam što su postigli tim ogradama osim što su napravili cirkus iza tih ograda”, istaknuo je Bulj. Naglasio je da ne vidi smisao takvih mjera na otvorenom.



“Da u Sinju nije bio organiziran koncert, svi ti ljudi bi najvjerojatnije bili u zatvorenom, klubovima, kafićima, tamo gdje se lakše širi korona”, dodao je Bulj.

“Od dežurnih službi nisam dobio nikakve informacije, osim jedne, da nije bilo nikakvih problema. Ni danas nemamo nikakvih izvješća o incidentu”, zaključio je.

Komentari