Brutalna tučnjava u Zagrebu: Bojala sam se da će ga ubiti. Derala sam se s prozora da prestanu

Oko 23 sata u nedjelju izbila je brutalna tučnjava na Malešnici kod kafića MB. Tučnjava je bila prvo samo u kafiću cijelo vrijeme mogle su se čuti psovke, a potom su se krenuli opako mlatiti na cesti.

Prijetili su vozaču koji je prolazio

Bilo je riječ o sedam ili osam osoba koje su na ulici udarali jednu osobu.

”Ja sam se bojala da će ga ubiti. Derala sam se s prozora da prestanu”, opisala je.

I auto koji je u tom trenutku prolazio cestom je stao, ali u prijetili i njemu, kažu mi prolaznici. Žrtvu su nastavili udarati dok nije došla policija.



”Ja bih rekla da se u zadnji čas se policija zaletjela usred tučnjave. Od kad sam ih zvala do kad su došli trebalo im je oko 5 do 10 minuta. Došao je kombi i četiri policijska auta i hitna kola. Ja sam u tom trenutku sišla dolje jer sam htjela provjeriti je li ovaj kojeg su mlatili na podu dobro”, ispričala je svjedokinja.

Hitna nije nikog odvezla tvrdi, ali pregledali su osobu koja je ležala na podu. Prema informacijama koje smo dobili iz zagrebačke policije bila je riječ o tučnjavi dvije osobe u alkoholiziranom stanju koje su kasnije privedene. Radi se o narušavanju javnog reda i mira, a za skupinu ljudi koje je naša čitateljica vidjela iz policije tvrde kako je riječ o ljudima iz kafića koji su dvije privedene osobe pokušali razdvojiti, piše vijesti.hr.

Komentari