Brkić: Pobijedit će onaj tko HDZ vrati na pobjednički put

Tomislav Kristo / CROPIX

Zamjenik čelnika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u četvrtak kako će u HDZ-u pobijediti onaj tko ga vrati na pobjednički put uključivanjem svih potencijala stranke i onaj tko ga vrati svojim članovima.

“HDZ je demokratska stranka, dakle, svaki član može biti biran i može birati. Kada dođe vrijeme onda ću artikulirati svoje stavove”, rekao je novinarima nakon sastanka koalicijskih partnera u Vladi.

Brkić je izrazio nezadovoljstvo stanjem u stranci ustvrdivši kako je činjenica da je HDZ dvoje zadnjih izbora izgubio, što je poruka birača, glasača i članova stranke.

“Činjenica je i da moramo vratiti ‘dite materi’, odnosno, kao što sam i rekao, vratiti HDZ njegovim članovima. Moraju svi članovi biti bitni i važni kako bismo bili spremni za parlamentarne izbore”, rekao je upitan hoće li se uključiti u unutarstranačku kampanju.



Dodao je kako u politike HDZ-a moraju vratiti emociju i stranku vratiti na onaj put koji je pobjednički, ‘što će se i napraviti uz mudru i pametnu politiku uključivanjem svih potencijala stranke’.

“U HDZ-u nema alternativa. U HDZ-u je jedno članstvo i onaj koji će ponuditi pobjedničke, okupljajuće politike i vratiti stranku na pobjedničke pozicije taj će pobijediti”, zaključio je.

Komentari