Boban: Ostvario sam povijesni rezultat. Hvala mojem protukandidatu Ostojiću na korektnoj i fer borbi u drugom krugu

Blaženko Boban/Miroslav Lelas/PIXSELL

Kandidat HDZ-a za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban  kazao je da je ostvario povijesni rezultat  sa oko 60 posto potpore glasača koji su izašli na izbore.

“Na temelju gotovo 96 posto prebrojanih glasova mogu reći da je ostvaren povijesni rezultat u našoj županiji, jer je prvi puta jedan kandidat  dobio 60 posto potpore glasača,” rekao je novinarima Boban, koji je i u proteklom četverogodišnjem mandatu bio župan.

Dodao je kako je prema tim podacima on od protukandidata Ostojića  za župana splitsko-dalmatinskog dobio gotovo 30.000 glasova više.

“Hvala mojem protukandidatu Ostojiću na korektnoj i fer borbi u drugom krugu,” istaknuo je Boban. Dodao je kako će on biti župan i onim građanima koji su glasovali za njegova protukandidata.



Boban je također čestitao svim načelnicima općina  i gradonačelnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji su izabrani na te dužnosti na ovim lokalnim izborima, rekavši da će sa svima surađivati na dobrobit svih građana Splitsko-dalmatinsko županije.

Komentari