Bliska suradnica Milana Bandića, Martina Bienenfeld zaražena koronavirusom

Direktorica turističke zajednice grada Zagreba i bliska suradnica Milana Bandića, Martina Bienenfeld potvrdila je za portal Dnevno kako su ona i njen sin oboljeli od koronavirusa.

Nagađalo se kako im je virus prenio njen brat, inače doktor KBC-a Rebro koji je u svakodnevnom riziku. No Martina Bienenfeld rekla je kako to nije istina, iako je točno da su ona i njezin sin zaraženi.

“Potvrđena nam je infekcija to je istina. Moj sin i ja smo nažalost zaraženi”, govori nam u dobrom raspoloženju, te nadodaje kako u tome da joj je brat prenio virus nema nikakve istine.

“Ma kakvi, moj brat nema koronavirus. On normalno radi u bolnici, svaki dan je tamo, obilazi našu majku i sve je u redu”.



Na pitanje jesu li ona i sin dobro, odgovara da je s njima sve u redu te da se bolest bliži kraju. “Mi smo odlično, sada je već puno bolje. Prošlo je više od deset dana otkako nam je potvrđena zaraza i sve je u redu, mi smo sada u završnici i vjerujem da ćemo vrlo brzo biti potpuno izliječeni”, rekla je Martina Bienenfeld za Dnevno.hr.

Komentari